HRANA ZA PSE IN MAČKE

 

Funkcionalno hrano za pse in mačke N&D Quinoa sestavljajo izdelki, namenjeni hišnim ljubljenčkom s specifičnimi prehranskimi potrebami, s skrbno izbranimi viri najkakovostnejših beljakovin: prepelice, race, sleda, jagnjetine in jelena.
V ponudbi so proizvodi:

 
N&D Quinoa Digestion - visoko prebavljiva formula zasnovana za podporo zdravja črevesja
N&D Quinoa Skin&Coat - spodbuja obnovo kože in dlake ter vzdržuje njuno zdravje
N&D Quinoa Weight Management -formula za vzpostavitev in vzdrževanje optimalne telesne teže psov in mačk, nagnjenih k prekomerni telesni teži
N&D Quinoa Neutered - se priporoča po sterilizaciji/kastraciji, da bi preprečila debelost in bolezni povezane z debelostjo in
N&D Quinoa Urinary - hrana za mačke zasnovana za podporo zdravju sečil ter preprečevanju nastanka struvitnih in oksalatnih sečnih kamnov, h katerim so mačke nagnjene.

 

N&D Ancestral Grain je edina hrana z zagotovljeno nizkim glikemičnim indeksom, zahvaljujoč nizki vsebnosti starodavnih žit, ovsa in pire.
Za pse so v liniji Ancestral Grain na voljo proizvodi z beljakovinami piščanca in jagnjetine, izstopajo pa posebne vrste hrane namenjene hranjenju različnih starosti psov: od Starterja za najmlajše mladiče, ki ga nadomestimo s hrano Puppy za mladiče, do Adult hrane za odrasle, vključno z Neutered hrano za sterilizirane/kastrirane in  Light varianto, vse do hrane za starejše pse, z razmerjem beljakovin in maščob, idealnih tudi za najstarejše pse.
Ancestral Grain hrana za mačke je idealna za prehod iz hrane z večjo vsebnostjo žit na prehrano z večjo vsebnostjo beljakovin, vendar se zaradi odličnega razmerja med beljakovinami in ogljikovimi hidrati veliko mačk ni odločilo za spremembo in s tem prehod. Rade jedo tudi Neutered hrano iz te linije, čeprav vsebuje nižjo vsebnost maščob in več vlaknin – s svojo sestavo ta hrana podpira mačke pri ohranjanju telesne teže, zaradi sprememb hormonskega statusa, ki nastane po sterilizaciji/kastraciji mačk in psov.