Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

BOB MARTIN REPELENTNA OVRATNICA ZA PSE

BOB MARTIN REPELENTNA OVRATNICA ZA PSE

Za ta izdelek ne prejmete točk zvestobe


Repelentna ovratnica proti bolham in klopom za pse od 12. tedna starosti.

Več informacij...

5,90 €

Cena z DDV

Zaloga: Na zalogi

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Aktivna snov na 100g: 2,5g Margoza, ekstrakt. 
Vsebina: 1 ovratnca, dolžine 60 cm. 
Uporaba: Če so bolhe in klopi že prisotni, jih je potrebno ročno odstraniti. Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu. Vrečko odprite tik pred uporabo. Pritrdite ovratnico psu okoli vratu tako, da je med vratom in ovratnico za dva prsta prostora. Preostanek ovratnice odrežite in odstranite v skladu z navodili o odstranjevanju. Za trajno zaščito, ovratnico zamenjajte vsakih 6 tednov.

BOB MARTIN CLEAR UNGEZIEFERHALSBAND FÜR HUNDE AB DER 12. LEBENSWOCHE

Repelentna ovratnica proti bolham in klopom za pse od 12. tedna starosti. Za splošne uporabnike.

Aktivna snov na 100g: 2,5g Margoza, ekstrakt.

Vsebina: 1 ovratnca, dolžine 60 cm.

UPORABA: Če so bolhe in klopi že prisotni, jih je potrebno ročno odstraniti. Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Vrečko odprite tik pred uporabo. Pritrdite ovratnico psu okoli vratu tako, da je med vratom in ovratnico za dva prsta prostora. Preostanek ovratnice odrežite in odstranite v skladu z navodili o odstranjevanju. Za trajno zaščito, ovratnico zamenjajte vsakih 6 tednov.

VARNOSTNI NAPOTKI: PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi/regionalnimi predpisi. Ne zaužiti! Po ravnanju z ovratnico temeljito umijte roke. Hranite ločeno od hrane, pijače in krmil. Hranite zunaj dosega otrok. Uporabljajte samo kot repelent pri psih v skladu z navodili. Za zunanjo uporabo. Odstranjevanje: Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu odpadkov. Rok uporabe in serijska številka: odtisnjena na embalaži.

Dobavitelj za Slovenijo: DJ PLUS d.o.o., Ob Savinji 5, Ločica ob Savinji, 3313 Polzela, Tel.: +386 3 70 36 381
Napišite vaš komentar

BOB MARTIN REPELENTNA OVRATNICA ZA PSE

BOB MARTIN REPELENTNA OVRATNICA ZA PSE

Repelentna ovratnica proti bolham in klopom za pse od 12. tedna starosti.

Napišite vaš komentar

14 dodatnih izdelkov v tej skupini: