Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Bob Martin Clear Flea-collar for dogs

Bob Martin Clear Flea-collar for dogs

Za ta izdelek ne prejmete točk zvestobe


Repelentna ovratnica proti bolham in klopom za pse od 12. tedna starosti.

Več informacij...

5,67 €

Cena z DDV

Zaloga: Na zalogi

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Aktivna snov na 100g: 2,5g Margoza, ekstrakt. 
Vsebina: 1 ovratnca, dolžine 60 cm. 
Uporaba: Če so bolhe in klopi že prisotni, jih je potrebno ročno odstraniti. Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu. Vrečko odprite tik pred uporabo. Pritrdite ovratnico psu okoli vratu tako, da je med vratom in ovratnico za dva prsta prostora. Preostanek ovratnice odrežite in odstranite v skladu z navodili o odstranjevanju. Za trajno zaščito, ovratnico zamenjajte vsakih 6 tednov.

BOB MARTIN CLEAR UNGEZIEFERHALSBAND FÜR HUNDE AB DER 12. LEBENSWOCHE

Repelentna ovratnica proti bolham in klopom za pse od 12. tedna starosti. Za splošne uporabnike.

Aktivna snov na 100g: 2,5g Margoza, ekstrakt.

Vsebina: 1 ovratnca, dolžine 60 cm.

UPORABA: Če so bolhe in klopi že prisotni, jih je potrebno ročno odstraniti. Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Vrečko odprite tik pred uporabo. Pritrdite ovratnico psu okoli vratu tako, da je med vratom in ovratnico za dva prsta prostora. Preostanek ovratnice odrežite in odstranite v skladu z navodili o odstranjevanju. Za trajno zaščito, ovratnico zamenjajte vsakih 6 tednov.

VARNOSTNI NAPOTKI: PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi/regionalnimi predpisi. Ne zaužiti! Po ravnanju z ovratnico temeljito umijte roke. Hranite ločeno od hrane, pijače in krmil. Hranite zunaj dosega otrok. Uporabljajte samo kot repelent pri psih v skladu z navodili. Za zunanjo uporabo. Odstranjevanje: Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu odpadkov. Rok uporabe in serijska številka: odtisnjena na embalaži.

Dobavitelj za Slovenijo: DJ PLUS d.o.o., Ob Savinji 5, Ločica ob Savinji, 3313 Polzela, Tel.: +386 3 70 36 381
Napišite vaš komentar

Bob Martin Clear Flea-collar for dogs

Bob Martin Clear Flea-collar for dogs

Repelentna ovratnica proti bolham in klopom za pse od 12. tedna starosti.

Napišite vaš komentar

14 dodatnih izdelkov v tej skupini: