Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Novosti

Vse novosti

Akcije

Vsi

HD ARTHROFORTE PREPARAT ZA SKLEPE IN VEZIVNO TKIVO 700 G

HD ARTHROFORTE PREPARAT ZA SKLEPE IN VEZIVNO TKIVO 700 G

Z nakupom tega izdelka lahko prejmete do 40 točk zvestobe. Vaša košarica bo vsebovala 40 točk zvestobe , ki so lahko uporabljene pri naslednjem nakupu kot kupon v vrednosti 4,00 €.


40,99 €

Cena z DDV

3215022

Zaloga: Na zalogi

Dostava: 1-3 delovne dni

Optimalna prehrana za zdravje.

Čemu je Arthro Forte namenjen?
Zadostna količina sestavin, ki ščitijo sklepe je pomembna pri prehrani, še posebej pri aktivnih psih, velikih pasmah ali pri starejših psih. Pomembno namreč prispevajo k obremenitveni zmogljivosti sklepov. Ta hranila se neprestano porabljajo, zato jih je treba nadomestiti s hrano. 

Kako deluje Arthro Forte?
Z novo, inovativno sestavo, Arthro Forte ponuja posebej učinkovito izbiro aktivnih sestavin. Visoki odmerki hranil za zdrave sklepe (glukozamin, kondroitin sulfat in hialuronska kislina), posušeno meso zelenoustnih novozelandskih klapavic (Perna Canaliculus), kolagen hidrolizat, diatomejska zemlja in metionin DL zagotavljajo optimalno podporo za sklepe, kite in živce. Antioksidanti, vitamini (C in E), selen, maščobne kisline Omega-3 iz lanenih semen, procianidi iz moke grozdnih pešk in aktivne sestavine iz šipkovih plodov pomagajo pri vnetjih sklepov.

Ta posebna sestava in skrbno izbrana zelišča (pegasti badelj, artičoke, kopriva in breza) zagotavljajo, da je Arthro Forte izjemno učinkovito nadomestilo za s prehrano povezanimi težavami s sklepi, kitami in živci v udih in hrbtenici.

Ta izdelek še nima komentarjev.

Napišite vaš komentar

HD ARTHROFORTE PREPARAT ZA SKLEPE IN VEZIVNO TKIVO 700 G

HD ARTHROFORTE PREPARAT ZA SKLEPE IN VEZIVNO TKIVO 700 G

Napišite vaš komentar

28 dodatnih izdelkov v tej skupini: