Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Novosti

Vse novosti

GIMCAT DUO PASTA MULTI-VITAMIN SIR 50 g

GIMCAT DUO PASTA MULTI-VITAMIN SIR 50 g

4,60 €

Cena z DDV

02.421025

Zaloga: Na zalogi

0.1 kg
Dostava: 1 do 3 delovne dni

Multi-Vitamin Paste - Za močan imunski sistem mačke ter Malt -Soft . To so paste, ki jih lahko lastniki mačk uporabljajo vsak dan. S tema dva pastama dobijo mačke dovolj vitaminov in mineralov v kombinaciji z kakovostno suho hrano.
Paste so brez dodanega sladkorja, barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, brez laktoze (to je pri mačkah zelo pomembno, ker je ne prebavljajo). Paste se dodaja odraslim mačkam od 1. leta dalje, lahko tudi prej ampak se za mladiče bolj priporoča pasta za mačje mladiče.

Multi-Vitamin Paste - Za močan imunski sistem mačke
3 v 1 kompleks, ki krepi imunski sistem in obrambo telesa
Vsi vemo, da je močan imunski sistem je predpogoj za zdravo in dolgo življenje mačk. In tako kot pri ljudeh, obstaja veliko faz v življenju mačke, ko organizem potrebuje dodatno podporo. Pasto se posebej priporoča med boleznimi in po njih, pa tudi v vsakodnevnih stresnih situacijah.

GimCat multi-vitaminska pasta vsebuje edinstven 3in1 kompleks 12 bistvenih vitaminov, beta-glukana in visokokakovostnih olj, ki sodelujejo pri krepitvi imunskega sistema in aktiviranju obrambe telesa.

Napišite vaš komentar

GIMCAT DUO PASTA MULTI-VITAMIN SIR 50 g

GIMCAT DUO PASTA MULTI-VITAMIN SIR 50 g

Napišite vaš komentar

30 dodatnih izdelkov v tej skupini: