Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Novosti

Vse novosti

Akcije

Vsi

ACANA Ranchlands Dog 2kg

ACANA Ranchlands Dog 2kg
Acana Ranchlands Dog ustreza biološki potrebi psa, je hrana brez žit namenjena za vseh pasem, v vseh življenjskih dobah. Goveje meso, bizol in jagnjetina so zelo okusna, vendar Acana-o jetra od govedine in od jagnjetine naredita res zanimivo.

Več informacij...

29,37 €

Cena z DDV

217020

Zaloga: Na zalogi

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Acana Ranchlands Dog ustreza biološki potrebi psa, je hrana brez žit namenjena za vseh pasem, v vseh življenjskih dobah. Goveje meso, bizol in jagnjetina so zelo okusna, vendar Acana-o jetra od govedine in od jagnjetine naredita res zanimivo!

V provinci Alberti živali vzrejajo v togi drži. Na ogromnih rančih redijo odlično rdeče meso: govedino Angus, jagnjetino in bizola. Žita ni naravna prehrana prežvekovalcem, živali jedo izključno samo travo, ne dobivajo rastne hormone ter antibijotike. Okus temu posebnemu izdelku dajeta goveja in jagnjetina. Prehrano mesožreca popolnijo drobovine!

Meso domače živali, ki jedo izkjučno samo travo, so bolj zdrave, biološka vrednost enostavno prebavljivih beljakovin so visoke, in razmerje maščobne kisline so idealne. Uporabljena govedina, jagnjetina in bizon 27% sveže prihaja v tovarno, zato celovitost beljakovine in maščobe ne poškoduje nobeni technološki proces, preden se dajo v zrnco; ni zmrzovanja, ne uporabljajo konzervasov. Ker je ravnen predelave mesa nizka, zato bogate beljakovine in maščobe se manj poškodujejo, in so bolj koristne za organizacijo.

Nobeni del fitohranila se ni poškoduje, ker 7%- ov sadje in zelenjave sveže pridejo v tovarno. 34 %-ov osnovne surovine ACANA RANCHLANDS so SVEŽE, pravzaprav stopnja predelave je bistveno manjša, kot pri navadni "piščančji- koruzni" suhi hrani. Stopnja obdelave je zelo bistvena značilnost prehrane; čim nižja je, tem bolje poznava organizacija hranila, in bistveno zmanjša zdravstvena tveganja, povezana s prehranjevanjem.

Glikemična obremenitev rdeče ACANA je bistveno nizka, kot pri žitni suhi hrani. Glikemična obremenitev: je ena najpomembnejša značilnost prehrane za človeka in domače živali. Kaže to, da v prehrani v kakšni količini nastopajo različni ogljikovi hidrati. Če je v vaši dnevni prehrani glikemična obremenitev visoka, potem se krvni sladkor hitro poveča in trebušna slinavka večjo količino inzulina sprosti v krvni obtok; z nihanjem krvnega sladkorja in s povečano proizvodnjo inzuline vedno več število bolezni je povezano s tem.

Izdelek je narejen v naši nagrajeni tovarni, a provinci Alberta v Kanadi. Kakovostne surovine uporabljene pri proizvodnji, delež makrohranila in nizka glikemična obremenitev zagotavljata psom sodobno in zdravo hrano v vseh starostih.


Sestavine:

Sveža govedina brez kosti (11%), dehidrirana govedina (10%), grah, sveža jagnjetina brez kosti (8%), dehidrirana jagnjetina (8%), dehidrirane bele ribe (6%)*, olje slanika (6%), fižol, rdeča leča, sveži krompir, dehidrirani losos (3%), sveži bizol brez kosti (3%), sveže goveja jatra (3%), sveže jetra jagnjetine (2%), lucerna posušena na soncu, vlaken graha, sveža jabolka, sveža hruška, sveži sladki krompir, sveža buča, sveža mošust buča, sveži pastenak, sveže korenje, sveža špinača, brusnica, borovnice, alge, koren cikorije, brinova jagoda, koren angelike, ognjič, koromač, list poprove mete, sivka, rožmarin, dodatki vitamine A, dodatki vitamine D3, dodatki vitamine E, niacin, riboflavin, folna kislina, biotin, dodatki vitamine B12, cinkov-proteinat, železov-proteinat, manganov-proteinat, bakrov-proteniat, selenov kvas, posušili Enterococcus faecium produkt fermentacije.
* ACANA je narejena iz moke belih rib, ki so bile divje ujete ribe: trska iz Alaske, rumena trska, edina.
Oblike in barve zrnce se lahko razlikujejo zaradi sveže in naravne surovine, ki jih uporabljajo pri proizvodnji!


Porazdelitev kalorije:

Metabolična energija 3515 kcal/kg, ali 422 kcal poševnica 250 ml-ski kozarec; energija nastane iz 31 odstotkov beljakovine, 41 odstotkov iz maščobe, 28 odstotkov iz sadja, zelenjave in iz ovsen.
Neprekinjeno je potrebno zagotoviti svežo pitno vodo. Redno očistite in razkužite posode, ki jih živali uporabljajo! Širjenje patogenov na površini pribora lahko povzročijo zdravstvene težave.

Napišite vaš komentar

ACANA Ranchlands Dog 2kg

ACANA Ranchlands Dog 2kg

Acana Ranchlands Dog ustreza biološki potrebi psa, je hrana brez žit namenjena za vseh pasem, v vseh življenjskih dobah. Goveje meso, bizol in jagnjetina so zelo okusna, vendar Acana-o jetra od govedine in od jagnjetine naredita res zanimivo.

Napišite vaš komentar

30 dodatnih izdelkov v tej skupini: