Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Novosti

Vse novosti

Akcije

Vsi

Prodajne uspešnice

Vse prodajne uspešnice

Petosan naprstna zobna ščetka iz mikrovlaken

Petosan naprstna zobna ščetka iz mikrovlaken

4,47 €

Cena z DDV

10072

Zaloga: Na zalogi

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Naprstna ščetka Petosan pomaga odstranjevati mehke zobne obloge in bakterije. Primerna je za navajanje na čiščenje zob. Priporočamo, da jo uporabljate teden dni, potem pa jo nadomestite z dvoglavo zobno ščetko Petosan.

Je anti mikrobna, brez kemičnih dodatkov, narejena iz samo-čistilnih mikrovlaken.Navodilo za uporabo:
Zmočite naprstno ščetko, nataknite jo na prst ter zaščitite, da bi pri uporabi zdrsnila z vašega prsta, zato povlecite varnostni trak preko srednjega prsta. Nežno drgnite zobe in dlesni vašega psa, brez uporabe sile. Po uporabi jo splaknite z mlačno vodo ter jo obesite, da se posuši.

Ne dovolite, da bi pes pogoltnil naprstno ščetko!

Zakaj čistiti zobe vašega psa?
Težave z zobmi in dlesnimi so eden izmed najpogostejših vzrokov za obisk veterinarja. Zobne obloge in zobni kamen povzročajo vnetje dlesni, kar lahko privede do periodontalne bolezni ter na koncu boleče izgube zob.
Ustna higiena naj poleg vsakodnevnega čiščenja vključuje tudi redne preglede zobovja ter redno odstranjevanje zobnega kamna. Zobni kamen namreč lahko odstrani samo veterinar. Nastajanje zobnega kamna lahko preprečujemo z rednim čiščenjem zob in pravilno prehrano.

Napišite vaš komentar

Petosan naprstna zobna ščetka iz mikrovlaken

Petosan naprstna zobna ščetka iz mikrovlaken

Napišite vaš komentar

5 dodatnih izdelkov v tej skupini: