Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

VL CUNI NATURE RE-BALANCE ZA KUNCE

VL CUNI NATURE RE-BALANCE ZA KUNCE

Za ta izdelek ne prejmete točk zvestobe


700 g
2,5 kg

5,30 €

Cena z DDV

Zaloga: Na zalogi

0.7 kg
Dostava: 1 do 3 delovne dni


VL CUNI NATURE RE-BALANCE
Popolna hrana - brez peletov, lahka formula, brez žitaric, razgrajuje kepe dlak

Cuni nature re-balance je popolna hrana prilagojena specifičnim zahtevam zajčkov in pritlikavih zajčkov, ki so občutljivi na določene sestavine v hrani. Ta premium mešanica je idealna za starejše zajčke, za manj aktivne (ki živijo v stanovanju) in tiste s prekomerno težo. Sestavljena je iz naravnih sestavin, ki vsebujejo vse pomembne hranilne snovi, vitamine, minerale in amino kisline, ki jih vaš ljubljenček potrebuje za zdravo, brezskrbno in vitalno življenje. Lahka formula zagotavlja uravnoteženo prehrano. Glede na to, da mešanica ne vsebuje celih žit, je idealna tudi za živali, ki so občutljive in podvržene alergijam.
UPORABA: glede na velikost, pasmo in starost živali priporočamo povprečno od 50 do 80 g mešanice na dan.
SESTAVA: derivati zelenjavnega izvora, zelenjava (min 8,5 % od tega 27 % korenčka, 3,5 % jeruzalemske artičoke, 5,5% pastinaka), zelenjavni beljakovinski izvlečki, minerali, semena (min 1,5 % od tega 74,5 % laneno seme), kvas, FOS, zelišča, ognjičev izvleček, ognjič, alge, izvleček yucce, MOS, izvleček grozdnih pečk.
SESTAVINE: sur.proteini 13,5%,sur. maščobe 3%, sur. vlakna 15%, pepel 7%, kalcij 0,9%, fosfor 0,6%, lysine 0,31%, Methionin 0,31%.
DOD. EL./ 1 kg: vit.A 16.000 I.E., vit.D3 1.500 I.E., vit.E 40 mg,
vit.C 45 mg, baker-baker (II) sulfat 14 mg. Vsebuje dodatke dovoljene v EC.

Napišite vaš komentar

VL CUNI NATURE RE-BALANCE ZA KUNCE

VL CUNI NATURE RE-BALANCE ZA KUNCE

Napišite vaš komentar

30 dodatnih izdelkov v tej skupini: