Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

VL CHINCHILLA NATURE RE-BALANCE ZA ČINČILE 700 G

VL CHINCHILLA NATURE RE-BALANCE ZA ČINČILE 700 G

Za ta izdelek ne prejmete točk zvestobe


5,39 €

Cena z DDV

461361

Zaloga: Na zalogi

0.7 kg
Dostava: 1 do 3 delovne dni


VL CHINCHILLA NATURE ZA ČINČILE RE-BALANCE
Popolna hrana za činčile - brez peletov, lahka formula, brez žitaric, razgrajuje kepe dlak

Chinchilla nature re-balance je popolna hrana prilagojena zahtevam činčil, ki so občutljive na določene sestavine
v hrani. Ta premium mešanica je idealna za starejše činčile, za manj aktivne (ki živijo v stanovanju) in tiste s prekomerno težo. Sestavljena je iz naravnih sestavin in vsebuje vsa pomembna hranila, vitamine, minerale in amino kisline, ki jih vaš ljubljenček potrebuje za zdravo, brezskrbno in vitalno življenje. Lahka formula zagotavlja uravnoteženo prehrano. Glede na to, da mešanica ne vsebuje celih žit, je idealna tudi za činčile, ki so občutljive in podvržene alergijam.
UPORABA: priporočamo povprečno od 30 do 45 g mešanice na dan.
SESTAVA: derivati zelenjavnega izvora, zelenjava (min 10,5 % od tega 26 % korenčka, 3 % jeruzalemske artičoke in 5,5% pastinaka), zelenjavni beljakovinski izvlečki, minerali, sadje (min 2 % šipka), semena (min 1 % od tega 81 % laneno seme), zelišča, kvas, FOS, ognjičev izvleček, ognjič, alge, izvleček yucce, MOS, izvleček grozdnih pečk.
SESTAVINE: sur.proteini 14%,sur. maščobe 2,5%, sur. vlakna 15%, pepel 7%, kalcij 0,9%, fosfor 0,55%, 0,65 lysine, 0,23% Methionin.
DOD. EL./ 1 kg: vit.A 13.000 I.E., vit.D3 1.500 I.E., vit.E 40 mg, vit.C 90 mg, baker-baker (II) sulfat 11 mg. Vsebuje dodatke dovoljene v EC.

Napišite vaš komentar

VL CHINCHILLA NATURE RE-BALANCE ZA ČINČILE 700 G

VL CHINCHILLA NATURE RE-BALANCE ZA ČINČILE 700 G

Napišite vaš komentar

28 dodatnih izdelkov v tej skupini: