Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Novosti

Vse novosti

Bob Martin Clear Spot on for large dogs (+15 kg), 12 tednov zaščite

Bob Martin Clear Spot on for large dogs (+15 kg), 12 tednov zaščite
Vsebina izdelka Spot On ampul vsakič zadostuje za 3 uporabe in tako zagotavlja zadostno zaščito za 12 tednov.

Več informacij...

9,59 €

Cena z DDV

G2118

Zaloga: Na zalogi

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Na enostaven in učinkovit način lahko uporabite pri vašem psu in tako na naraven način zaščitite kožo vašega ljubljenčka pred nadležnimi piki in ugrizi bolh in klopov.
Uporaba izdelka Bob Martin Clear Spot on ampule za pse je lahka in učinkovita. Bolhe in klope v vseh življenjskih obdobjih blokira zaradi delovanja učinkovine dimetikon. Edinstvena receptura zlepi dihalne poti bolh in klopov in jih trajno onesposobi za premikanje. Pri tem se dlaka živali ne zlepi.

BOB MARTIN CLEAR SPOT ON FÜR GROSSE HUNDE ÜBER 15 KG Repelent proti bolham in klopom, za velike pse nad 15 kg. Bob Martin Clear Spot on preventivno ščiti vašega psa pred bolhami in klopi.

Vrsta pripravka: tekočina (raztopina) pripravljena za uporabo. Za splošne uporabnike. Aktivne snovi na 100g: Margoza, ekstrakt (3 g) in 3-(N-acetil-Nbutil)aminopropionska kislina etil ester (9,8 g).

Vsebina: 6 ampul po 1,5 mL UČINKOVITOST PROIZVODA Klinično dokazana. Ščiti do 12 tednov.

Proizvod vsebuje 6 ampul, za tri uporabe. Ena uporaba ščiti vašega psa do 4 tedne pred škodljivci. Če so bolhe in klopi že prisotni, jih je potrebno ročno odstraniti. Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu. UPORABA: Prvi ampuli s tekočino odrežite vrh. Razprite dlako vašega psa na vratu med lopaticama in celotno vsebino nanesite neposredno na kožo. Na enak način odprite drugo ampulo in celotno vsebino nanesite na začetek repa vašega psa, tako da razpredete dlako na začetku repa in celotno vsebino iztisnete na razkrito kožo.

Doziranje: 2 ampuli na psa, vsake 4 tedne oziroma 28 dni. Če se pes zelo zmoči, je potrebno postopek ponoviti prej.

VARNOSTNI NAPOTKI: Preprečite stik s kožo, očmi in obleko. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jihimate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Dodatna opozorila:

Med uporabo ne jesti ali piti. Pri nanašanju proizvoda nosite zaščitne rokavice. Če ste nanesli preveč proizvoda, ga odstranite s toplo vodo in milom. Vašega ljubljenčka se ne dotikajte na tretiranem območju 3-6 ur. Ne pustite ga v bližino barvanih ali poliranih površin, površin iz plastike ali usnja, dokler se mu dlaka popolnoma ne posuši. Proizvod hranite na varno. Po uporabi temeljito umijte roke. Hranite ločeno od hrane, pijače ali krmil. Primerno samo za zunanjo uporabo za velike pse nad 15 kg. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč in mu pokažite embalažo proizvoda. Učinek proizvoda se lahko popolnoma razvije v 24-72 urah. Če je dlaka vašega ljubljenčka po uporabi mokra, je to možno zaradi prekomernega slinjenja zaradi grenkega okusa proizvoda. Če se pojavi draženje kože pri vašemu ljubljenčku, odstranite proizvod s toplo vodo in milom. Ne nanašajte proizvoda ponovno! Če draženje ne poneha, poiščite pomoč vašega veterinarja. Drugi neželeni, neposredni ali posredni škodljivi učinki niso znani.

 

Napišite vaš komentar

Bob Martin Clear Spot on for large dogs (+15 kg), 12 tednov zaščite

Bob Martin Clear Spot on for large dogs (+15 kg), 12 tednov zaščite

Vsebina izdelka Spot On ampul vsakič zadostuje za 3 uporabe in tako zagotavlja zadostno zaščito za 12 tednov.

Napišite vaš komentar

30 dodatnih izdelkov v tej skupini: