Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

BUNNY

ChinchillaDream

Činčile se v svojem naravnem okolju - visokogorje Južne Amerike - prehranjujejo z rastlinsko hrano. Sposobne so optimalno izkoristiti rastline, ki so jim na voljo. Njihov izvor in naravna potreba po glodanju so bili podlaga za novo sestavo bunny Chinchillatraum BASIC hrane za činčile.

 

DeguDream


72 sestavin je res sanjskih, predvsem za deguje. Ta uravnotežena sestava hrana je optimalna hrana za južnoameriškega glodavca. Sestavljena je iz sestavin njihovega naravnega okolja. Ne vsebuje sadja zaradi preprečitve možnosti obolenja za sladkorno boleznijo.

  

DwarfHamsterDream

Pritlikavi hrčki se radi zaposlijo s hrano. Prav zato je naša nova uravnotežena hrana s številnimi sestavinami kot nalašč za naše male prijatelje. Najpomembnejše pa je, da v hrani ni dodanega sadja, s čimer preprečimo pojav sladkorne bolezni. HamsterDream


Hrčke dobro poznamo. Sestava je raznolika in uravnotežena. Upoštevali smo prehranske potrebe in zagotovili pestrost sestavin, ki hrčku omogočajo naravno obnašanje ob hranjenju in prebavi hrane. GerbilDream


Skakači so krasen primer, zakaj je uravnotežen obrok tako pomemben. Te ljubke, hitre živalice so nagnjene k debelosti. Naša naloga je, da to preprečimo s pomočjo specifične hrane - primerna hrana, ki pomiri zaskrbljene lastnike. Točno to dosežemo z bunny Rennmaustraum.GuineaPigDream


Morski prašički izvirajo iz Južne amerike. V naravi se hranijo z raznovrstnimi rastlinami. Podobno kot kunci, činčile in deguji, se morski prašički hranijo z zelenimi rastlinami. Podrobno smo proučili prehranske navade morskih prašičkov v divjini in to znanje vključili v pripravo osnovne hrane. Poleg številnih kvalitetnih sestavin, dodatek južnoameriških rastlin naredi guineaPigDream idealno osnovno hrano. 


       

Nature Shuttle

Številne živali nevede hranimo nepravilno. Pogosto jim dajemo hrano s preveč sladkorja. Bunny Nature Shuttle živalim pomaga, da se vrnejo k naravno zdravi prehrani, primerni njihovi vrsti. RabbitDream

Naravni habitat kuncev so travniki in obronki gozdov. Spadajo v skupino listojedih rastlinojedov, njihova naravna prehrana je sestavljena iz številnih zelenih rastlin. Narava jim jedilnik popestri s koreninicami, zelenjavo in sadjem. Njihovo naravno okolje jemljemo kot model za razvoj bunnyNature proizvodov za kunce.

       

Nature Shuttle

Številne živali nevede hranimo nepravilno. Pogosto jim dajemo hrano s preveč sladkorja. Bunny Nature Shuttle živalim pomaga, da se vrnejo k naravno zdravi prehrani, primerni njihovi vrsti.

 

All Nature BOTANICALS


"BOTANICALS MAXI MIX i MID MIX" so še posebej odlični zaradi edinstvene naravne sestave. Mešanica odgovarja prehrani rastlinojedov in dopolnjuje dnevni meni.

     

Freshgrass Hay


Seno je osnovna hrana mnogih živali. Delež sena v obroku živali je visok, zato mora biti seno prvovrstne kvalitete. Kvaliteta je pomemben dejavnik, ki določa ješčnost sena in uravnoteženost obroka. Bunny seno zagotavlja najvišjo kvaliteto z veliko pestrostjo rastlin.

   

Crunchy Cracker

Crunchy Cracker bo predstavljen v povsem novi preobleki. Novo pakiranje in nov izgled, a seveda z nespremenjeno recepturo. Sedaj ne bo poseben le okus, ampak tudi pakiranje, ki bo na polici zagotovo pritegnilo pogled.


  

Enjoy Nature


Uživate v naravi? Vsekakor! Vsakdo ki misli, da mora pester in okusen priboljšek vsebovati sladkor, med ali druge dodatke, očitno še ni poskusil naših fantastičnih proizvodov. Enjoy Nature predstavlja čist, naraven okus. Številne različice bodo navdušile ljubljence in lastnike. Kdo ne bi hotel, vsaj občasno,  svojemu ljubljencu dati zdravega priboljška...

  

HealthFood

Prehrana ima neposreden učinek na dobro počutje. V primeru zdravstvenih težav, so naravne sestavine lahko v pomoč. Ali pa imajo preventivne učinke.


 

bunnyBedding


Izbira šestih različnih tipov nastilja je vse kar si ljubljenec in lastnik lahko želita. Vsak lahko izbere idealen nastilj/kombinacijo nastilja zase in za svojega ljubljenca.

 

CareNatural

Cage Care je popolnoma naravna tekočina, narejena  z borovega ekstrakta. Zagotavlja nežno čiščenje kletk. Primerno za občutljiva področja (oči, ušesa). Oddaja lepo svežino in naravno aromo.