Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Dobrodelnost

 
Trgovine s srcem za male živali za naše poslovalnice Premium Pet ni samo slogan,
je naša pot, naš smisel in naše poslanstvo.

Podjetje Vitan trade, s trgovinami Premium Pet, je bilo ustvarjeno iz ljubezni do živali, iz ljubiteljstva, iz želje, da poskrbimo za dobrobit živali.
Ker se zavedamo, da so živali v Zavetiščih velikokrat pozabljene, da so jih ljudje zapustili in da potrebujejo pomoč ter nekoga, ki se bo spomnil na njih, smo se odločili POMAGATI MI! Do sedaj smo podarili že ogromno hrane in opreme za zapuščene živali, saj zelo dobro sodelujemo z lokalnimi Zavetišči in Društvi za zaščito živali. Vedno podarimo samo tiste izdelke, ki jih resnično potrebujejo in jim za njihove kosmatince primanjkujejo.

Letošnje leto pa smo želeli narediti ŠE VEČ in pomagati ŠE BOLJ!
Projekt smo poimenovali DOBRODELNI PREMIUM PET :)

Vsako soboto v letu 2017, v sodelovanju z Zavetišči in Društvi, lahko izdelke ki jih želite podariti zapuščenim živalim, kupite s kar 50% POPUSTOM! To pomeni, da polovico podarite vi in polovico mi ;) Edini pogoj je, da izdelke pustite v košarici pri blagajni. P.S. vse izdelke, ki ste jih z našo pomočjo kupili, lahko popišete in porišete s svojimi mislimi, željami za živali in svojim podpisom. Tako bodo donacije še bolj osebne.

Pa še nekaj utrinkov iz predaj hrane in opreme našega podjetja:


 • Ambasadorji PremiumPet v zavetišču Skupaj z našimi ambasadorji smo v Zavetišče za živali Maribor dostavili hrano, ki smo jo zbrali z vašo pomočjo v naših poslovalnicah! HVALA VSEM, KI STE NAM PRI TEM POMAGALI!

  Zavetišče za živali Maribor

 • Gmajnice - Ljubljana Zavetišču za živali Gmajnice smo donirali več kot 200 kg hrane za pse.

  Zavetišče za živali Gmajnice

 • Predaja hrane za živali Zavetišču za živali Maribor

  Zavetišče za živali Maribor

 • Predaja hrane za živali Zavetišču za živali Maribor ... in jo skupaj z našimi ambasadorji in prijatelji malih živali predali mariborskemu zavetišču.

  Zavetišče za živali Maribor

 • Predaja hrane za živali Zavetišču za živali Maribor Zbrali smo skoraj 300 kg hrane...

  Zavetišče za živali Maribor
Tako pa poteka zbiranje izdelkov v naših poslovalnicah: