Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Pravila - Pridobivam prijatelje

Pravila programa Prijatelji pridobivajo prijatelje

Prosimo upoštevajte Splošne pogoje akcije Prijatelji pridobivajo prijatelje. Pridržujemo si pravico do izločitve priporočil, ki niso skladba s spodnjimi pravili.

1. Pošiljanje povabil
Povabila prijateljem lahko pošiljate iz svojega uporabniškega računa Moj račun na PremiumPet.si. Kontaktne podatke prijateljev, ki jih želite povabiti k nakupu na Premiumpet.si, vpišite v obrazec in nato bodo prejeli elektronsko sporočilo s povabilom. Prijatelj, ki se bo registriral kot nov kupec na Premiumpet.si, mora pri registraciji navesti vaš elektronski naslov kot priporočitelja. Po uspešni registraciji vaš prijatelj prejme elektronsko sporočilo s kodo kupona, ki ga lahko unovči pri svojem prvem nakupu.

2. Kdo lahko sodeluje pri pošiljanju priporočila prijatelju?
Priporočila lahko pošiljajo vsi registrirani uporabniki spletne trgovine Premiumpet.si, ki so oddali vsaj že 1 naročilo in pošiljko prevzeli.

3. Komu lahko pošljete priporočilo?
Prijateljem, sodelavcem ali sorodnikom, ki niso še nikoli kupovali na Premiumpet.si oz. niso registrirani na Premiumpet.si.
Priporočila ne morete poslati sebi ali osebam, ki živijo z vami v skupnem gospodinjstvu ali na istem naslovu.

4. Kaj prejme prijatelj, ki sem mu priporočil Premiumpet.si?
Če povabite prijatelja na PremiumPet.si, bo le ta prejel kupon za popust v višini 5%, ki ga bo lahko unovčil pri prvem nakupu v vrednosti nad 20€.

5. Kaj prejmem jaz, če nekomu priporočim?
če se je nagovorjen prijatelj registriral na Premiumpet.si, navedel vaš elektronski naslov kot priporočitelja ter opravil naročilo v vrednosti 20 evrov ali več, boste Kot zahvalo za priporočilo boste prejeli kupon za popust v višini 5%, ki ga lahko unovčite pri nakupu v vrednosti nad 20€. Kuponi niso izplačljivi v gotovini ali prenosljivi na drugo osebo. Pri posameznem naročilu se lahko unovči le 1 kupon.
Naročilo se smatra kot popolno po plačilu in prevzemu pošiljke.

6. Varovanje podatkov
Podatki vas in vaših prijateljev bodo uporabljeni le v okviru izvajanja programa Pridobivam prijatelje in ne bodo uporabljeni za druge namene ali posredovani tretji osebi.

7. Spremembe splošnih pogojev ali zaključek programa
Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev in do zaključka programa.