Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Arhiv objav

Zadnje objave

Pomen kakovostnih surovin
Izbor surovin je bistvenega pomena, da dobimo izdelek, katerega značilnosti omogočajo optimalni hranilni vnos in biološko vrednost za dobrobit hišnih ljubljenčkov. V Farmini uporabljamo le najboljše produkte naših partnerjev, da dobimo hrano, ki na najboljši način izpolnjuje prehranske potrebe psov in mačk.
Tehnologija in kakovost
V Farmini verjamemo, da je tehnologija lahko prijatelj, še posebej, ko postane orodje za izboljšanje kakovosti naših izdelkov. Vedno stremimo k najnovejšim inovacijam, ki nam bodo omogočile slediti našemu poslanstvu: ustvariti naravno hrano, katere učinkovitost je znanstveno potrjena. Pri proizvodnji hrane uporabljamo dve edinstveni tehnologiji in posebno embalažo, kar izboljšuje kakovost naših proizvodov in obenem ohranja naravnost.
Farmina znanstvene raziskave
Farmina Pet Foods sodeluje že mnogo let s katedro za Prehrano živali Univerze Federico II v Neaplju. Klinične ugotovitve so izdelane in predstavljene širši javnosti, kar zagotavlja njihovo znanstveno veljavnost in dejansko učinkovitost izdelka. To sodelovanje je omogočilo razvoj številnih raziskovalnih študij, potrjenih s publikacijami v mednarodnih revijah z visokim bibliometričnim indeksom. Farmina Vet Life in Natural & Delicious proizvodi so
Pomen naravnega konzerviranja
Vsa linija Farmina Vet Life in Natural & Delicious je konzervirana izključno z naravnimi antioksidanti (s tokoferolom bogatimi izvlečki), ki kakovost naše hrane ohranjajo na naraven način.