Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Arhiv objav

Zadnje objave

SLADKORNA BOLEZEN
Obstajata dva tipa diabetesa, tip1 in tip2. Veterinar in tehnični direktor Farmina Pet Foods, dr. Karina Venturelli pojasnjuje, da tip1 nastane, ko trebušna slinavka preneha proizvajati inzulin, zardi česar telo ni več zmožno absorbirati glukoze in celice ne dobijo več potrebne energije, nivo krvnega sladkorja pa je zaradi tega visok.
ALI VESTE, KAKO SO SE PREHRANJEVALI PREDNIKI VAŠIH LJUBLJENČKOV?
Si lahko predstavljate, da imate volka za hišnega ljubljenčka? Vedite, da v kolikor imate psa je enako kot, da bi imeli volka.
Prehod iz ene hrane na drugo: kako to storiti na najboljši način?
Mnogo lastnikov psov in mačk se pogosto srečuje s težavo, kako svojim ljubljenčkom zamenjati dosedanjo hrano z novo na čim lažji način in doseči, da je žival ne bi zavrnila.
Kako organizirati prostor za mačko?
Veterinarji pojasnjujejo, da je izrednega pomena, da mačko disciplinirate in določite katera mesta v stanovanju bodo pripadala samo njej. Na ta način se bo bolje počutila in tudi vi boste bolj zadovoljni.
Mačke kot zdravilo
Hidenobu Fukuda, direktor podjetja, je leta 2000 uvedel “politiko pisarniških mačk”: svojim zaposlenim dovoljuje, da svoje mačke prinesejo s seboj na delo.
Spremenite svoje navade: nekaj nasvetov za najboljšo vadbo za vašega psa
Fizična neaktivnost je za zdravje zelo slaba, to velja tako za ljudi kakor za živali. V kolikor v telesni vadbi ne uživate najbolj, poskusite spremeniti vaše mišljenje in v vadbo vključite vašega najboljšega štirinožnega prijatelja.
Življenjske zgodbe
Owen Howkins je 8-letni deček, ki kljub njegovi mladosti, že dobro ve katera žival je človekov najboljši prijatelj.
Pomen kakovostnih surovin
Izbor surovin je bistvenega pomena, da dobimo izdelek, katerega značilnosti omogočajo optimalni hranilni vnos in biološko vrednost za dobrobit hišnih ljubljenčkov. V Farmini uporabljamo le najboljše produkte naših partnerjev, da dobimo hrano, ki na najboljši način izpolnjuje prehranske potrebe psov in mačk.
Tehnologija in kakovost
V Farmini verjamemo, da je tehnologija lahko prijatelj, še posebej, ko postane orodje za izboljšanje kakovosti naših izdelkov. Vedno stremimo k najnovejšim inovacijam, ki nam bodo omogočile slediti našemu poslanstvu: ustvariti naravno hrano, katere učinkovitost je znanstveno potrjena. Pri proizvodnji hrane uporabljamo dve edinstveni tehnologiji in posebno embalažo, kar izboljšuje kakovost naših proizvodov in obenem ohranja naravnost.
Farmina znanstvene raziskave
Farmina Pet Foods sodeluje že mnogo let s katedro za Prehrano živali Univerze Federico II v Neaplju. Klinične ugotovitve so izdelane in predstavljene širši javnosti, kar zagotavlja njihovo znanstveno veljavnost in dejansko učinkovitost izdelka. To sodelovanje je omogočilo razvoj številnih raziskovalnih študij, potrjenih s publikacijami v mednarodnih revijah z visokim bibliometričnim indeksom. Farmina Vet Life in Natural & Delicious proizvodi so
Pomen naravnega konzerviranja
Vsa linija Farmina Vet Life in Natural & Delicious je konzervirana izključno z naravnimi antioksidanti (s tokoferolom bogatimi izvlečki), ki kakovost naše hrane ohranjajo na naraven način.