Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK
SLADKORNA BOLEZEN
Obstajata dva tipa diabetesa, tip1 in tip2. Veterinar in tehnični direktor Farmina Pet Foods, dr. Karina Venturelli pojasnjuje, da tip1 nastane, ko trebušna slinavka preneha proizvajati inzulin, zardi česar telo ni več zmožno absorbirati glukoze in celice ne dobijo več potrebne energije, nivo krvnega sladkorja pa je zaradi tega visok.
ALI VESTE, KAKO SO SE PREHRANJEVALI PREDNIKI VAŠIH LJUBLJENČKOV?
Si lahko predstavljate, da imate volka za hišnega ljubljenčka? Vedite, da v kolikor imate psa je enako kot, da bi imeli volka.
Prehod iz ene hrane na drugo: kako to storiti na najboljši način?
Mnogo lastnikov psov in mačk se pogosto srečuje s težavo, kako svojim ljubljenčkom zamenjati dosedanjo hrano z novo na čim lažji način in doseči, da je žival ne bi zavrnila.
Kako organizirati prostor za mačko?
Veterinarji pojasnjujejo, da je izrednega pomena, da mačko disciplinirate in določite katera mesta v stanovanju bodo pripadala samo njej. Na ta način se bo bolje počutila in tudi vi boste bolj zadovoljni.
Mačke kot zdravilo
Hidenobu Fukuda, direktor podjetja, je leta 2000 uvedel “politiko pisarniških mačk”: svojim zaposlenim dovoljuje, da svoje mačke prinesejo s seboj na delo.
Showing 1 to 5 of 11 (1 Pages)