Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in ugodnostmi!
Naročite se na naše elektronske novice in prejeli boste elektronski priročnik
s praktičnimi nasveti za lastnika pasjega mladiča!
Premiumpet.si spoštuje vašo zasebnost. S seznama naročnikov naših elektronskih novic se lahko kadarkoli enostavno odjavite!
Spletna trgovina PremiumPet.si uporablja piškotke za svoje delovanje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij OK

Novosti

Vse novosti

Akcije

Vsi

Omejitev prikaza

Akvaristika/Teraristika Število izdelkov v kategoriji: 248 izd.

V našem oddelku akvaristike in teraristike boste našli pesto ponudbo izdelkov za akvarije in terarije, strokovno podkovanih proizvajalcev. Hrana za različne vrste rib, preparati za pripravo popolne vode v akvariju glede na vašo izbiro ribic. 
Da bo akvarij izgledal kar se da bogato in privlačno za oko, izberite razno dekoracijo - od plastičnih rastlin do amfor, gradov, kamnov ter lesene dekoracije, ki bo popestrila izgled akvarija. Za popolno svetlobo, toploto vode pa poskrbite z žarnicami, grelci, filtri v oddelku opreme. Prav tako ponujamo izbor hrane za plazilce in želvice, kakor tudi opremo za terarije - žarnice, humus, pesek,...

Preglejte našo ponudbo ter se odločite za nov akvarij ali pa zamenjajte in dodatno polepšajte star akvarij. Ribe in plazilci vam bodo sigurno hvaležni, vi pa boste veseli novega izgleda.